Myslím jen na Tebe!

Myslím jen na Tebe!

Anotace: Nevím co víc k tomu dodat.Je to prostě nádherné,že?

Lasko, me se tak strane moc styska.Se vzpomínkou na Tebe
píši tyto řádky,
sms dopis je jen pro Tebe,
i když je tak krátký.
Ta dálka je jak nekonečný dým,
kdypak srdce dovolí a já Tě opět uvidím?
Stále vidím Tvoje oči,
jak se na mě koukají,
stále cítím Tvoje ústa,
jak mě vroucně líbají.
Po překrásné noci
na Tebe vzpomínám,
po každé hvězdičce
polibek posílám.
Pořád na Tebe myslím a na všechno ostatní zapomínám.
Miluji Tě!!!
Autor Rebelka21, 16.10.2009
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: Davael, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nemám slov prostě nádhera ST más jisté :-)))

17.10.2009 15:23:00 | Davael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí