ústa blízká,ústa Tvá

ústa blízká,ústa Tvá

Anotace: Děkuji Ti Drahá Iris (důvod proč to sem dávám,je ten že nechci aby i tato báseň padla v zapomění,neboť vystihuje další kousek mého života)

2007 Jaro

Autor:od kamarádky Iris

Tak daleko
je k Tvým ústům
a přece jak
blízko k nim

přes den si k Tobě
do pokoje
schovaly hvězdy
svoji tvář
ta nejjasnější
ta je Tvoje
tu kterou máš
právě na rtech

v daleké dálce
oba žijem
a přece k Tobě
blízko mám

blizoučko
Tvoje srdce bije
když v modrém dešti
poslouchám

tak daleko je
ke Tvým ústům
a přece jak
blízko k nim

domlouvám dálce

Dálko stop !

Chci líbat ústa Tvá !!!
Autor JarekBrnoCz, 17.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Hančí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se mi četlo, znám také takovou dálku...

17.10.2009 16:12:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí