ARABESQUE

ARABESQUE

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Přicházíš
jen tak nezávazně
pro pár slov . . . ?

Přicházíš
jen tak . . .
V mé samotě
zaslechnu tvůj tichý krok
Je rozechvělý jako plamen svice
Zahlédnu piruetu bájné tanečnice
v přízračném . . . "Arabesque" . . .

Noříš se nazpět někam do lastury
mizíš v mé samotě
jako když svíce pohasíná
Zahlédnu obraz křtitelnice
Lavici poblíž barevný suk zdobí
a pod ním nečitelný zvláštní znak
Snad tajemný hieroglyf
předestřený vzkaz
co vrývá se do paměti
jako od Tebe pár milých slov

V šepotu zvolna splývají
co zastřená modlitba
. . . chvíli po setmění . . .

.
Autor Těšínský, 17.10.2009
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, PANGÁSIUS, labuť, Churry, tukiy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí