Vidím tě stále a všude

Vidím tě stále a všude

Anotace: Provázíš mě dnem i nocí...pořád tě vidím

Sbírka: The Legacy

Dívám se někam do tmy,
Nekontroluju čas a je mi zima,
Nevím co teď se mnou vlastně bude,
Vidím tě stále a všude...

Mám před sebou mnoho otazníků,
ale ani jenu jedinou odpověď,
donesl bych ti růže rudé,
Vidím tě stále a všude...

Když ráno slunce vychází,
V duchu si přeju slyšet tvůj hlas,
Z tvých očí mi jen představa zbude,
Vidím tě stále a všude...

Pořád si jen plavu v představách,
Dokola si opakuju tu jednu otázku:
Co z toho vlastně bude?
Vidím tě stále a všude...

Vím, že není větší úspěch než prohra,
Ale prohra není vůbec náznakem úspěchu,
Nakonec jen z tebe vzpomínka zbude,
A vidím tě stále a všude....
Autor kalcit46, 17.10.2009
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí