Vzpomínám:o)

Vzpomínám:o)

Anotace: Byly to časy dávné

Foukám, foukám svíček pět,
ty časy vrátila bych ihned zpět,
barvami ten vosk jen hrál
a ty sis v duchu přání přál,

netušila jsem co si chtěl,
na dnu semnou jsi furt lpěl,
přítelem nejlepším si se stal,
když kytičku fialek jsi mi dal,

hráli jsme si spolu jen,
proč nepřišel jsi další den,
stále na tebe čekám na hřišti,
posluchám vítr co kolem mě sviští,

kam si zmizel a nedal sbohem
a při schovce si nestál za rohem,
bylo mi 5 a ztratila sem první lásku,
nebylo po ní nikde ani hlásku,

po tobě mi zbyl jen tvůj míč,
tak proč odstěhoval si se pryč,
ty roky uběhly, jako když voda ztratí pěnu,
však na tebe já nikdy nezapomenu!!!
Autor Gamy, 21.11.2005
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trošku zahořklé vzpomínání...

22.11.2005 14:49:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí