Vyznání

Vyznání

Anotace: jen se chci podělit o své štěstí

myslím na tě kudy chodím,
ani ve vaně mi nedáš spát,
kvůli tobě slzy štěstí roním
a nikdy bych nemohla ti lhát,
mám tě moc ráda, snad až příliš moc,
tak, že mi často nedopřeješ klidnou noc
můj drahý příteli, řečno upřímně
jsem ráda, že jsme se poznali,
začalo to tak nevinně
láska na první pohled?
pouhé sympatie, řekla bych spíše,
případalo mi, že tě znám sto let
a před každým setkáním měla motýlky v břiše
takhle to mám s tebou i dneska
myslím, že nás čeká spolu dlouhá cesta

tak nemysli na minulost a neboj se budoucnosti
miluj se se mnou jen ve sladké přítomnosti
co se má stát, stane se tak jako tak
přeji si, abychom se milovali napořád
Autor kysela.okurka, 17.10.2009
Přečteno 653x
Tipy 5
Poslední tipující: Kars, al-pacino, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věčné přání milenců, ať se vám vyplní

17.10.2009 21:10:00 | Kars

Krásné :) Přeji ti, ať vám to vydrží!

17.10.2009 19:11:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí