O pravdě

O pravdě

Anotace: a o tom, kdo ji měl. Věnováno Kulíškovi, kterého nebylo a není.

Ano, zlato,
máš pravdu.
Vždycky jsem chtěla spasit svět
a vždycky jsem si ke spasení vybrala ďábla.
Nebo, v lepším případě
padlého anděla.

Ano, zlato, máš pravdu.
Jsem naivní, a to beznadějně
snad ještě o moc víc než tak.
A měla bych si pořádně nabít hubu.
Jojo, tak jsme to vždycky říkali
a oba jsme věřili tomu
(vím, že to tak bylo),
že holky se nebijou;
že ty je nebiješ.

Jojo, lásko, je to tak.
Máš pravdu, když říkáš,
že čekám mnoho.
A já se divím,
že se divíš,
vždyť ty si taky bereš víc než dost,
a o splátkovém kalendáři jsme ještě nemluvili;
vlastně jsme nemluvili o ničem,
mluvili jsme spolu někdy vůbec?

Přesně tak, moje štěstí.
Od začátku mi říkáš,
že je mě pro tebe škoda.

A na to nemám protiargument.
Autor Radiii, 17.10.2009
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Oťas, Bíša, Miroslav Možný, Elisha, Larey, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naučit se brát a žádat to co je pro Tebe nejvíc, bude určitě jednou pro někoho ctí a ne obtížný , nesplnitelný úkol.

17.10.2009 22:00:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí