Ty

Ty

Anotace: ...

Zaslechla jsem zvuk, myslela jsem, že je to tvůj smích,
cožpak myslet na tebe je hřích?
Na tvoje rty, na tvoje oči,
na to jak se se mnou svět točí.
Na to, že náš příběh, je nejhezčí z všech knih?

Cítím tvůj pel, s mou vůní se miluje.
Slyším tvůj dech, jak k mému putuje.
Jsi jako duch, co prostoupí vše.
Jsi vzácná chvíle, jak sváteční mše...
a tvá krev v mých žilách koluje.
Autor sivinka, 18.10.2009
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí