The Best day

The Best day

Anotace: .....

Zdál se mi krásný sen....., že mě čeká velký den.
Den plný změn a znamení, den, který léčí zraněný.
Den, kdy každý bude se smát, den, kdy nikdo nebude sám.
Den, kdy pláč bude jen z radosti, den, kdy odletí všechny starosti.
Den, kdy v mínus dvaceti bude teplo, den, kdy v noci bude svítit slunko.
Den, kdy nepustí mě z náručí, den, kdy bude se mnou bez řečí.
Den, kdy o něj nebudu muset bojovat, den, kdy mě nepřestane milovat.
Těším se na ten den,až bude skutečným,ne jen snem.....
Autor LuLuS, 18.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musejí to být štastní lidé, které drží tento sen při životě, kterým dodává sílu v boji se všedním dnem. Avšak první, co se mi prodralo na mysl při čtění básně, bylo jediné slovo - utopie. Snad by tato báseň mohla být příkladem paralelního vesmíru. Bohužel :)

18.10.2009 01:12:00 | Corp007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí