ZASE.....TY !!!

ZASE.....TY !!!

Anotace: a tvoje neřesti:)))

Sbírka: TAK

Žiješ ve svém podvědomí,
uctíváš doteky,
jsi milenka okamžiku,
vítr bez svědomí....

Jsi naléhavý hlas,
zvečněný pohled do prázdna,
signatura času,
jemný citu vlas...

Stále se mi oddáváš,
jak tanečnice v pánském baru,
bloudím ve tvé neřesti,
z mrazu k bodu varu....

Znám to tvé podvědomí,
tak už neutíkej,
pozdě je na lásku,
chyt mě... drž mě...líbej!!!
Autor PANGÁSIUS, 18.10.2009
Přečteno 643x
Tipy 13
Poslední tipující: gallatea, PIPSQUEAK, malá slečna, ilona, JED, Juraj Hrom, Holis, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý...*:)

22.06.2011 20:12:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí