Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Když se láska zrovna toulá... Foto na: http://psanonasalasi.blogspot.com/

Podzimní déšť zplavuje naději
v kanály nejistoty
Bolestí víčka se zachvějí:
Proč nejsi tu ty?

Proč nekráčíš v oblacích
kyprých dnů štěstěny?
Kde láska se potácí,
princi můj, vysněný?

Není tu, nebyla
Toužená proklatě
po nocích bloudila
Šeptala: Volám tě!

V náruč obejmi
vyprahlou pustinu
Žár všechen odejmi,
pak ukryj do stínu

Do stínu doufání
ve světlo dnů slunečních,
v nichž nikdo nebrání,
když touha plane v nich

Rozkoší napájej,
uhas již žízeň zlou
Polibky rozdávej
Dovol být provždy tvou

Zažeň pryč samotu,
beznaděj, čekání...
V denním tom kolotu
dopřej nám shledání
Autor rezina, 18.10.2009
Přečteno 377x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, WAYWARD, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

18.10.2009 20:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí