Sladkým rtům tvým

Sladkým rtům tvým

Anotace: Pro milou, protože ona otevřela dveře do neznáma, do nejhezčích zákoutí duše světa.

Sbírka: Drozdovská recese

Ztracené iluze,
tváře beze jména,
oči středem vesmíru,
středem mého světa.
Když projdu východem,
Ztratím kus sebe.
Splín a bolest na mě spadnou
z širého nekonečného nebe.
Proto neodcházej pryč
ty vůně kopretiny.

Nikdy nedovolím,
aby se sítě roztrhaly,
sny se rozplynuly
a tvé rty zhořkly.
Jednou spolu vzlétnem
a to až k nebesům,
k těm branám do neznáma,
k těm andělským útesům
kde spolu probouzíme rána.
Tak letmý svit paprsků
jenž odemyká svět,
tak i letmý dotyk milenců
jež toužím znát nazpaměť.
Autor Dullsinea, 18.10.2009
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí