Sbohem :(

Sbohem :(

Anotace: ...mám už konečně dost sil?

Po desáté, po sté, po tisící?
Po dni, po týdnu, po měsíci?

Čas ani množství nehraje roli,
jsou prostě věci co vždycky mě skolí.

Jako když moje štěstí od sebe mě odhání.
Nepomůže pláč, prosby ani vyznání.

Tady už nepomůže nic a nikdo.
Snad jen dát mu do mozku čidlo - a čekat.

Měřit emoce, když rozum popustí jim uzdu,
chytit ten okamžit a zatáhnout za záchranou brzdu.

A co zachráním? Jsem mrtvá a přece žiju.
Vzdala jsem se a přece ve válce se biju - s rozumem.

Zase rozchází se naše cesty, tentokrát však asi naposled...
Autor Justýna, 18.10.2009
Přečteno 419x
Tipy 7
Poslední tipující: Vampyrella, Radek.oslov.Šafárik, darkday, nejsembásník, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolikrát si řeknem tuto větu a vždy je cesta spět..St

22.06.2010 18:27:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí