Sobecká

Sobecká

Anotace: o tom, jací jsme sobci, když milujeme, i tom, jací jsme sobci, když nemilujeme.. a o tom, že to tak má být. a vlastně vůbec ne o tom..

Hledávali jsme ticho
v nicneříkajících slovech
občas i celých větách
a smáli jsme se na sebe
malej lotrando a malá zubejda

bylo nám dobře, když
objevovat jsme chtěli vesmír
a na hřebenech hor
sbírali jsme spadlý hvězdy
jen oceánu jsme se vyhli
skrz můj strach z ryb
a všeho mokrého
žádná mořská víla
malá divoženka a malej hejkal

a pak
jsme se společně dívali z okna
na prsty kapek co ťukaj do okapů
na kamennej lom na hřbitově
(těch světýlek jsem se v noci bála
trošku naschvál
- abych se ti zdála křehčí)
na pssa co běhal za včerejším dnem
a smáli jsme se tomu všemu
držíce se
parapetu
každej na svý straně
..

Jako bratr a sestra.
Jako nejlepší přátelé.
Jako touha a chlad
jako milovat a mít rád
Jako malej vůz a orion
co na obloze nepotkaj se spolu
skoro celej rok
Jako koloběžka a trolejbus
neschopní
spolu držet krok

Jako ty a já
je tolik lidí na světě
a všichni mi jsou ukradení.
Je mi líto nás.
Autor Radiii, 18.10.2009
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, floreciente
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi líbí.Hodně.

19.10.2009 00:24:00 | Zefi

líbí se mi

18.10.2009 18:24:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí