Narozeniny :-)))

Narozeniny :-)))

Anotace: ...for you...a příjemný dáreček :-)))

Jsi jak víno co stářím zraje
a svou chuť k dokonalosti vybrušuje.
Tvé charisma a vnitřní klid,
je dar pro který hodno žít.

Dnes o další krok jsi poskočil,
na pomyslné čáře života,
jak rychle se ten rok otočil.

Děkuji za vše,co jsi mi v životě dal,
a pro naše děti a rodinu udělal.

Dostal jsi Dar všech darů,
co jen žena může muži dát,
tak řekni bez obalu,
jak moc jsi rád. :-)))

Už víš,proč zářím štěstím
a jsem naplněná euforií,
teď i Ty jsi v tom dění.

Happy Birthday :-)))

KW
Autor Sweet KiWi, 18.10.2009
Přečteno 477x
Tipy 18
Poslední tipující: susana načeva, rezina, s.e.n, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Gudula, Bíša, hašlerka, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jistě potěší muže takové vyznání,
vždyť je v něm lásky na rozdávání.

28.11.2009 06:49:00 | s.e.n

hodně štěstí!

23.10.2009 16:36:00 | Kapka

krásné přání!

18.10.2009 23:14:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí