Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Pro Tebe...:*

Pohladit Tvou tvář chtěla bych zas,
dívat se Ti do očí, až hlava se mi zatočí.
Za ruku Tě vzít a už nikdy nepustit,
andělé v oblacích to přeci nemohou dopustit.

Vykouzlit Ti na rtech úsměv krásny,
udělat Tě navždy hrozně moc šťastným.
Říkat Ti, jak ráda Tě mám
a vědět, že se Tě nikdy nevzdám...:*
Autor Petulindas, 18.10.2009
Přečteno 584x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Neldor, susana načeva, kleopatra.sedma, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí