Další...

Další...

Anotace: Už nevím jak Jí říci že Jí miluji...

Sarkasmus mi není cizí,
však i ironie zmizí,
V těch chvílích co jsem s ní,
a její smích mi v uších zní.

Jak donésti jí květinu,
když málo kdy si vzpomenu:-(
Abych jí mohl vyznat lásku,
zdravý rozum dávám v sázku.

A co slova ukáží,
jen milé činy dokáží.
Ta slova plná citu,
Za procházky při měsíčním svitu...
Autor Deawe, 18.10.2009
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí