Plod z mé dlaně

Plod z mé dlaně

Anotace: ...

Jako střep z bolesti neusne nikdy – navěky věků,
Zahřej mě, miláčku, podej mi deku –
Jsi jako symfonie,
Jablko než shnije
Spadne na Tvou tvrdou zem,
Miluješ mě?
Tak si vem
Plod z mých úst, z mé dlaně –
Miluješ mě? Nečekaně

Jako láska pro Tvé oči –
V slzách moje touhy smočí –
Jsi pro mě víc než umím vzít
O Tobě nechci jenom snít

Vítr skousl do svých závějí Tvé slzy, jež svými zaleji
Pak bok po boku budem dlouze stát
A Ty mi budeš tiše lhát..
Autor Ammazonic, 18.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Samotář Samotinký, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí