Věčnost

Věčnost

Anotace: Nenávist je také druh lásky.

I když různá jména máš
s úsměvem se u mne neshledáš
už nedovádíš mě k extázi
při pohledu na tebe stojím na hrázi
a chci skočit
abych od tebe měl konečně klid.

Ať už ti říkají jak chtějí
ať už se mi jako bláznu smějí
já tě už nemiluji,už tě nemám rád
už nejsi ta za kterou bych ruku svou do ohně chtěl dát.
Stěží tě chci znát
nevím jestli tě chci potkávat.
Ostatním radost budu rozdávat
až budeš k věčnosti ulehat.
Autor greapy, 18.10.2009
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Giginka, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť já vím, že ty sílu máš, a všem špatným vzpomínkám tak zamáváš!!:-DDD

18.10.2009 23:38:00 | Ayaka Midoriko

Krásné!Moc se ti to povedlo

18.10.2009 22:22:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí