end ??

end ??

Anotace: ...

před tebou teď klečím
minuty se vlečou
do dlaní si brečím
po tváři ti slzy tečou

k minulosti se stále vracíš
a i já ke vzpomínkám se vracím
pak omdlíš,a k zemi se kácíš
a já u srdce silně krvácím

stále hlouběji do minulosti padám
temnými uličkami se v noci ploužím
už asi spolu nebudem,správně hádám?
ale jen po tobě tak strašně toužím

v tom ti do obličeje zasvítí sluníčko
a já jasně vidím tvůj úsměv
tím mi nachviličku zahřeješ srdíčko
ale oba víme že se vidíme naposled
Autor najrob7410, 18.10.2009
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: betmen71, susana načeva, Dev_LATea_princess, vlcatko, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí