srdce

srdce

Anotace: Jsem tady zas, snesu cokoliv nebud srab. Napiš co a jak

Vleče se čas,vděčnost a pokora
vlasy mé, sříhám si do hola
jsem jako zakletá
tiše si tu sním,
o lásce mé
propojené



Stáva se dnem i nocí,
že lásku mou
získavá vroucí
nespoutanou.

Jsem letním deštěm
jsem vánkem i vychřicí
jsem jarem,
i zimou se blížící.
Autor Ztracená Tereza, 19.10.2009
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Sladkalu, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí