Jen tebe v mé hlavě mám

Jen tebe v mé hlavě mám

Anotace: ...

Toulám se toulám bez cíle,
na tebe myslím nesmírně.
Proč ptám se sám sebe,
to proto že miluji jen tebe.

Myslím na tebe čím dál tím víc,
a vím že stím neudělám nic.
Mám tě plnou hlavu,
a mé srdce plave v nepřekonatelném bolu.
Nad tím že nemůžem bejt spolu.

Chybíš mě čím dál tím více
stýská se mě po tobě převelice.
Tobě patří má první myšlenka když ráno vstávám,
a poslední když uléhám.

Dělí nás dálka veliká,
ale naše láska je nesmírná.
Ty miluješ mě a já tebe,
seš promě anděl co sestoupil ke mě z nebe.

Už nemůžu se dočkat až setkáme se znovu,
a budem zase spolu jen ty a já.
Autor Davael, 19.10.2009
Přečteno 682x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, susana načeva, Cassandra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání, povedlo se ti :-) (jen prosím tě, ve slově stýská se píše "s" ne "z") jinak se mi to moc líbilo ;-)

02.02.2010 21:16:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí