Sirius - Hvězda mého života

Sirius - Hvězda mého života

Anotace: Je to SLASH!!! Pár: Remus Lupin a Sirius Black Některé události jsou smyšlené a možná to taky občas nebude dávat smysl ale mě se to líbí (toš co člověk se občas musí pochválit xD).

Viděl jsem v tobě víc než kamaráda,
ale proč by sis mě všímal když tě každá holka má ráda.
Přesto jsem přítel tvůj,
a tak ti říkám : své srdce opatruj.

Jednou ti ho jedna zlomí,
to se potom jen tak nezmění.
Ve tvém srdci zůstane veliký šrám,
a i tak ti říkám : rád tě mám.

Naše párty je plná radosti,
jen ty mi děláš starosti.
Sedíš sám s flaškou v koutě,
přisednu si k tobě ale cítím se hloupě.

Začneš mluvit a přijde doznání plné citu,
v břiše mám plno motýlů a třesu se z toho pocitu.
Miluji tě říkáš tolika slovy,
políbíš mě a pocit je to úplně nový.

Potom jsme zažili mnoho krásných dnů,
pak se to stalo a já proklínám tu osudnou hodinu.
Vzala mi tebe a naše přátele,
zradil nás ten kterého jsme považovali za přítele.

Oni padli a ty jsi byl uvězněn,
a můj život začal být jako zlý sen.
Po nekonečné době si se zase vrátil,
ale ty jsi zemřel a já tě zase ztratil.

Když jsi umíral, říkal jsi mé jméno,
žádal jsi mne o ruku a já řekl ano.
Naše láska byla jako sál,
do nekonečna a ještě dál.
Autor ChrisTea, 19.10.2009
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí