Rozchod v podobě básně

Rozchod v podobě básně

Anotace: Nechala jsem mluvit mé srdce-takhle to dopadlo. Moc se nerýmuje

Třesoucíma rukama,
klepajícím se hlasem.
Říkám ti milý,
všechno končí tímto koncem.

Se slzami v očích,
říkám ať nejdeš.
Chci ti to vysvětlit,
proč to semlelo se.

Změna je život,
a je to i dar.
Však za lásku,
jsem ji vyměnila.

Změna je život,
a já se změnila.
Už nemiluji,
a proto musíš jít dál.

Srdce mé zmatené,
buší na poplach.
Hrdlo stahujíc se,
sotva dech popadám.

Všechno jsem řekla,
a teď jestli chceš,
běž, běž, utíkej.
Já už (bohužel),
nepotřebuji vědět,
jestli jseš
či ne.
Autor Kira Haulie, 19.10.2009
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí