Píseň

Píseň

Anotace: Když neumím říci jak moc Tě miluji složím Ti píseň

Básníci ze všech koutů světa, složte prosím báseň,
A Vás vážení skladatelé, prosím o skromnou píseň.
Složte spolu dohromady neskonalou krásu,
jenž do konce světa zůstane v umění bez ohlasu.

Takovou chci píseň.

Malíři nočních hvězd, či polích po dešti,
Vemte ty barvy a vložte je do písně, ať nejen naše oči potěší.
Vědce zas žádám, ať mi prozradí,
Jaký tón nás všechny na duši pohladí.

Takovou chci píseň.

Pomozte mi všichni prosím, složit tu píseň.
Takovou co by v očích svůj děj hrála,
či v hrdlech smích rozezpívala.

A vloudila aspoň krátký úsměv na tvář osoby, jenž miluji…
Autor Ailise Bedmin, 19.10.2009
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí