bolí

bolí

Anotace: bolí ale.......

Mazlavý jíl
lepí se mi na paty

To když prchám
napříč svému osudu

Kapky deště
skrápějí mi šaty

A já prchám
S tebou už tu nebudu

Proběhlo mnou mrazení
To vzpomínám
Na poslední mazlení

Ale pak
najednou křeč

ty víš
já musím tak nebreč!
Autor Barci, 19.10.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Stepbystep, J's .., Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí