jako piha na zadku jsi krásná

jako piha na zadku jsi krásná

Anotace: ...

jako piha na zadku jsi krásná
od začátku do konce
jako pán prstenů
jsi krásná

jako palma v květináči jsi krásná
na plakátu v pozadí písčitá pláž
tak jsi harmonická
a ladná

jsi má princezna s fousky
jsi můj obláček na modrém nebi
jsi má jedinečná
jako krvinka v krvi

mám tě opravdu rád
asi mě to přejde
ale teď, teď jo
je to pravda
Autor Jan D., 21.11.2005
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, veselé:-)

22.11.2005 23:31:00 | Lenka Ikarro

Jako piha na zadku.. :-))

22.11.2005 12:28:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí