Doba kdy nedýchám

Doba kdy nedýchám

Anotace: panebože zabijte mě někdo s touhle patetičností kurva

Miluji tě, miluji tě
Miluji tě, miluji...miluji
miluji tě...

Nechci tady bejt, nechci tady bejt
už nikdy...

Neotevřu, Ne neotevřu
už nikdy oči

"...bez toho aby na nich slaza ulpívala..."

Ne, Nebudu se smát
už nikdy
už nikdy
se nebudu smát
příliš to bolí
bolí mě myslet na štěstí

příliš se otáčím
příliš se obracím
příliš se...

/mizím za tvým stolem
za závěsy tvých dnů
bez tvých očí se vytrácím.../

do studny
do cihel
do roztroušených světel

příliš se ptám lásko
příliš se ptám

když doufám, že neodpovíš...

...
...
...
(!!!)
Autor DIDADA, 20.10.2009
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Zefi, Petbab, Manstein, Aurelius, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ne...

24.10.2009 13:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí