Daleko /Far away; Loin/

Daleko /Far away; Loin/

Anotace: láska byla, ale zkomírala, nakonec utekla...

Ahoj lásko, zlatovlásko.
Mysl má,
touhou opředená, láskou.
Krásko, jak na míle vzdálená,
třes se – vzrušená.
Lesk Tvých rtů, vlasů, očí
teď vyvolává stesk
a zatím nekončí.
Autor EIFEL 22, 20.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí