Rána

Rána

Anotace: .. jaky se nezapominaj.

Napsala jsem ti bílou pastelkou vzkaz
aby sis ráno mohl přečíst
o čem se mi zdálo

abych s tebou nemusela mluvit

a v konvici pro tebe zustala voda na kafe
az kdyz za mnou klaply dvere
uvedomila jsem si, ze ty prevarenou nerad

zase jsem nebyla dokonala

a pak jsem ti mavala z vlaku
a tys lezel v posteli zady k oknu
a predstirals, ze spis

mozna jsi vazne spal kdyz jsem odesla

chtela jsem se vratit
kdyby ti srdce zatlouklo "tak pojd"
nez bys vydechl byla bych u tebe

ale kamenne zvony nezvoni.

ěščýřážýířá
Autor Radiii, 20.10.2009
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí