Láska je prý jen slovo..

Láska je prý jen slovo..

Anotace: ..ahojky, tak už hodně z vás mi psalo, že je škoda, že nejde otipovat básničku na profilu, tak jsem vám ji sem dala jako dílku..doufám, že se bude líbit..přeji vám pěkné čtení a mějte se krásně =)

Láska je prý jen slovo,
které překrývá bolest,
však není jí rovno,
když nejde o lest

Láska je prý jen slovo,
které je použito zpěváky,
však není jí rovno,
znáš ji taky

Láska je prý jen slovo,
které používáš ty,
však není jí rovno,
když nám plní sny

Láska je prý jen slovo,
které je křehké jako sníh,
však není jí rovno,
když vykouzlí tvůj smích

Láska je prý slovo,
které často slýchám,
však není ji rovno,
jen pro ni dýchám
Autor Giginka, 20.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, Špáďa, Oťas, jedam, losscar, Psavec, 1dvatri, Bíša, hašlerka, zenge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je víc než slovo,
než úsměv nebo dar,
než křídlo sokolovo,...
Láska je v srdci žár.

Láska je víc než slovo,
o něž jsem vždycky stál...
Až půjdu pro olovo,
vzpomenu, kdo láskou plál.

31.05.2010 23:59:00 | Špáďa

Suprovka, udělala jsi dobře, že jsi to sem dala, tu posílám něco nazpět :-)

Láska je i velké mlčení,
naděje na vyslyšení,
víra v její proměnění,
když sedíš za dveřmi
a čekáš na otevření.

31.10.2009 21:42:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí