Paní Emoce

Paní Emoce

Anotace: ani nevím jak sem toto napsal

Našel jsem na zemi list
jak nemilovat?
tam stálo
a v červáncích večerního dne
jsem začal na tu těžkou otázku
hledat odpověď.

Měsíc kape na zem
při skoku na pár úsměvů
za svou milou
temnotou
a já
v hledání
v záchvěvu hvězd co plynou
ji spatřím.

Prosím vás
krásná paní
vyveďte mne z mého snění
řekněte mi
jak nemilovat?

Ale chlapče
nech uchopit své srdce
do krásných něžných dlaní
dámu jménem chlad
zavři oči
a měj poslední možnost
si něco přát.

Vezmu ti lásku
vezmu ti naději
vezmu ti city
i když si to nepřeji
ztratíš mě
paní Emoci
a už nikdy neucítíš
nejhorší z nemocí

..lásku.
Autor Larey, 20.10.2009
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi to líbilo.. ale i když láska často bolí, není třeba ji hned uhasit a dáát k ledu.. Asi je to vážně nemoc, ale jediný lék bude, když člověku někdo lásku opětuje.. v jiných případech je to nevyléčitelné..

20.10.2009 22:01:00 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí