Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...

Chtěla bych Tě u sebe teď mít,
a v Tvém silném obětí být.
Chybíš mi tu strašně moc,
s Tebou měla bych klidnou noc.
Chci všechny trable za hlavu hodit,
nechci se za něčím dál honit.
Pro mě jen slib hodně moc znamená,
když pak poruší se,
V srdci bolest hroznou to zanechá.
V srdci pak koluje mrazící jed,
nechci mít ze srdce led.
Miluju Tě strašně moc,
každý den i každou noc.
Jsi slunce, co rozzáří mi každý den,
díky tobě není láska už jen sen.
Autor little_angel, 20.10.2009
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

myslím, že bys se mnou neměla klidnou noc...

20.10.2009 22:22:00 | Robby Hartmann

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí