Na první pohled

Na první pohled

Anotace: snad to neni ani mozny ale dostal me tvuj podmanivej pohled....

Sbírka: Míša T.

na hranici života já budu stát
- na kolenou klečet a v duchu si přát
abych dostal šanci a tu neztratil
aby mi mé plány nikdo nezhatil
abych s tebou moch v těch plánech počítat
poznat tě a dlouho s tebou povídat
jenom co se na tvé fotky podívám
hned jak zmrzlina v létě se tu rozplývám
a jestli o tom jak seš krásná zalhal sem
ať proměním se v hlínu a pohltí mě zem
Autor Salvatore, 20.10.2009
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí