Kdyby...

Kdyby...

Anotace: there's too much confussion!

Náhlá rána, to je let!
Co život odnesl a co život vzal.
Proč radši nemyslet na to,
co tím vlastně zamýšlel,
co nám tím vlastně dal?

Vidím to jako by to bylo včera,
vlak co opouštěl nádraží.
Kdyby výpravčí tušil, co způsobí,
ten vlak by nikdy nevyjel,
ale co na tom teď záleží?

Ty smutné věci, co nosí slzy,
slzy co nosí smutné věci.
Slzy radosti a štěstí.
(Ty bys zůstala se mnou)
...bolesti, jako když dostaneš ránu pěstí!

Ta část mě zůstala v minulosti.
Jsem teď snad silnější. Jsem?
Žádné modlitby ani litování...
Kam zmizelo všechno to milování?
Já vím, rozplynulo se jako sen...

Naše životy plynou v kruzích,
co nám patří je na čase si vzít!
To já jsem vyhrál tuto bitvu,
ale kdo vyhrál celou válku?
Je čas ten kruh uzavřít.
Autor G30R63, 21.10.2009
Přečteno 466x
Tipy 8
Poslední tipující: Fiktivně, j.c., Anastacia-Jane, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podzim je divné období každoročně.

04.11.2009 12:36:00 | Fiktivně

tak někam odváží tě vlaky
máš vlečku, kterou tkala lež
mým svědkům neslušely fraky,
snad nemám formu na soutěž

tak někam odváží tě vlaky
kvítku, co pro mě nekveteš,
cestou s lháři, maniaky
buď šťasna, já chci být též
***
Jiří senior

23.10.2009 22:51:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí