Pohled podzimu

Pohled podzimu

Anotace: podzim

23.9.2006

Pohled podzimu

Z okna se dívám
na krajinu kolem nás
a vnímám ve větru
Tvůj jemný hlas

vnímám
jak vítr fouká
a sleduji
jak si pohrává
s Tvýma vlasama
ve Tvých očí
štěstím záříš

Tvé tváře
se jen červenají
vidím jak se usmíváš
též i krajina
kolem Tebe se rozjasňuje
ne
to jen mé srdce
láskou k Tobě hřeje
a já vidím vše
kolem nás tak jasně

vnímám a vidím
barevný podzim
a Tebe v něm
celou zahalenou
v mých myšlenkách
s větrem v dáli
Autor JarekBrnoCz, 21.10.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí