Loučení

Loučení

Anotace: Loučení s partnerkou

Na lidském smetišti
kde právě končí den
vítr tu na tebe
vzpomínky valí.

Někde tam v dáli kde
s nebem spojuje se zem
na místech kde jsme
se milovali
zustalas sama
sama jen se svým snem
snad o mě či někom jiném.

Lásku jsme si tam slibovali
a pod modrým nebem
se krásně milovali.

Láska byla jako med
tekla ze sklenice pomalu
po těch letech spolu
už med neteče dolu.

Zavřeme sklenici
a řekneme si sbohem
máš to co jsi chtěla
a už se nikdy nespojí
naše dvě nahá těla.
Autor betmen71, 21.10.2009
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: Lucie Teru, zelená víla, hašlerka, labuť, WAYWARD, harmony, Házté
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké..

26.10.2009 16:49:00 | zelená víla

moc hezká !

25.10.2009 19:56:00 | hašlerka

je hezká, je ..ST !

21.10.2009 18:58:00 | Házté

líbí se mi to,
ale znáš to řčení "nikdy neříkej nikdy"? :-)

21.10.2009 17:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Tak ta se mě moc líbila ST.

21.10.2009 17:08:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí