Lásko, ach lásko

Lásko, ach lásko

Anotace: <3

Lásko, ach lásko.
Život bez tebe si nedokáži představit,
čas by se tím musel zastavit,
aby nebolelo srdce bez tebe,
aby nebyly v něm ledové krůpěje,
aby žalem neumřelo
a s ním potom i moje tělo.
Lásko, ach lásko.
Tvůj dotek, ten já miluju.
Tvé oči a pohled
Tvé rty a tvůj polibek
Tvá slova a tvůj ton.......
Mé srdce tě miluje víc než samo sebe
Bůh mi tě seslal rovnou ze sedmého nebe.
Láska k tobě bude navždy trvat,
našimi city už se nebude zbytečně mrhat.
Miluju tě lásko má!
Autor PoeziGirl, 21.10.2009
Přečteno 652x
Tipy 8
Poslední tipující: Lachailla, ilona, Agniezka, susana načeva, enigman, Bíša, Stepbystep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

láska je nejrkásnějšííííííííííííííííííííí :)

07.03.2010 18:48:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí