Bušení srdce /Heart beat; Batte-ments/

Bušení srdce /Heart beat; Batte-ments/

Anotace: buch, buch...

Láska, to není jen snění,
to je zázrak hluboko v duši uložený.
Důvěra, upřímnost a smích,
to vše lásce velmi sluší.
Co je hezčí,
než když srdce pro druhého buší.
Autor EIFEL 22, 21.10.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to upřímné a oslovující

22.10.2009 10:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí