Ty jenž...

Ty jenž...

Anotace: Tak moc toužím po Tvé lásce Šelmičko...

Ty jenž...
dnem i nocí
do mých snů se vkrádá....

Ty jenž...
ze všech lidí na světě
já nejvíc mám ráda....

Ty jenž...
zcela zaslepil
můj cit....

Ty jenž...
bez něj
já už nedokážu žít...
Autor Labanda, 22.10.2009
Přečteno 470x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí