Sálající žár

Sálající žár

Anotace: vzpomínka-stesk-cit

17.10.2009 17:14

Sálající žár

Oheň
v krbu plápolá
a srdce mé
se otvírá
steskem však
na tebe myslí
jako pokaždé

polínko příkládám
sálavý žár
ohně vnímám
jako Tebe
v objetí mém
a žhavém polibku

u krbu stojím
na Tebe myslím
duše má trpí
srdce mé teskní
s přáním s Tebou být

očima vnímám
ten sálavý žár
ohně plápolajícího
s vnitřním pocitem
plného žáru
láskou k Tobě

srdce mé teskní
po Tobě touží
sálající žár
krbového ohně sílí
mé myšlenky se mění
však oheň hoří dál

žár
mého srdce sílí
nikým nepozorován
nikým nespatřen

Lásko
lehko se to říká
těžšíc však koná
a mě nezbývá
než ten sálající
žár krbového ohně
Autor JarekBrnoCz, 22.10.2009
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: destovecka, labuť, Mbonita, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí