Bezesná noc...

Bezesná noc...

Anotace: ...dneska mě navštívila...

Sbírka: Vývoj lásky bez nadsázky

Je mi smutno strašně,
Proto píšu básně…

Jsou tři hodiny ráno,
Mně se nechce spát,
Opravdu je mi smutno,
Vítr začal vát…

Čím dál víc už chápu,
Co je pro mě důležité,
Čím dál víc už chápu,
Co ty pro mě jsi…

Jsi přece má láska,
Ty to víš,
Moje duše,
Co jsem kdysi ztratila
A s Tebou znovu nabyla…

Miluju, jak mě miluješ,
Miluju, když lásku věčnou mi slibuješ…
Miluju, když říkáš, mám tě rád…
Miluju, když tvrdíš.. Jsem tvůj nejlepší kamarád!

Vím, že jsou to slova,
Avšak kdo má cit,
Slovy řekne přesně to,
Co vysloveno má být…

Když už slova nestačí,
Je tu polibek…
Když už slova nestačí,
Je tu milá pusa:-)

Pusa na tvář, na nos, čelo,
Pusa na místo, co zabolelo…
Pusa tam, kde hřeje..
Pusa tam, co zle je…
Autor tmavovlaska93, 22.10.2009
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí