Noc...

Noc...

Anotace: ???

Je noc
A ty
Scházíš mi moc…

Znám tě sotva chvíli
A už jsme se sobě zalíbili…
Znala jsem tě sotva chvíli
A už jsme se políbili…

S tebou cítím se tak,
Jak ještě nikdy…
S tebou cítím se tak,
Že nechci dělat chyby…

Je mi s tebou pěkně,
Je mi s tebou fajn…
Kéž by to tak bylo věčně,
Kéž bys měl mě věčně rád…

Ztratit, tohle slovo nesnáším,
Ztratit, tak tohle slovo nechci znát,
Ztratit, tak tohle slovo nemám ráda,
Ztratit, ztratit v tobě to co nejvíc chci…

Nechci tě ztratit,
Protože mám tě ráda,
Nechci v tobě ztratit nic
Ani kamaráda…

Mám tě ráda moc,
Jsi moje zlatíčko,
Mám tě ráda strašně,
Jsi moje srdíčko…

Neměla jsem možnost,
Poznat tě moc,
Ale když se setmí
A na zem padne noc…

Je mi jasnojasné
Je mi jasné moc,
Že jako miluji tebe
Miluji už pouze noc…

Noc je totiž nádherná,
Kouzelná a krásná…
Noc je totiž záhadná,
Milá a já jsem v ní šťastná…

Šťastná, že můžu spatřit
Tvoji tvář,
Šťastná, že Tobě můžu patřit,
S tebou se útrapám noci smát…

Vyjádřit, jak miluji tě, nedokážu snad…
Přijď a já dokážu ti,
Že sakra vím, co je to mít rád…;)
Autor tmavovlaska93, 22.10.2009
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané ST

24.10.2009 13:04:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí