Cesty

Cesty

Anotace: ať cesty nikam nevedou, tys po nich šel a šel jsi rád...

Už snad tisíckrát já říkám sbohem
otočen ke zdi své nitro vzbouzím,
né že bych snad nebyl hoden
však život v srdci neprobouzím.

K ránu když z postele slunce mne vítá
stín za zády necítím,
otrokem duše má v kostele bitá
za to že život Tvůj přehlížím.

Po ránu v dlaních stočeni do lásky
po nocích do světel vkradených hvězd,
časem má slova měníc se v oblázky
všech stínů našich cest.
Autor SuperJoe, 22.10.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsaná báseň ST.

22.10.2009 20:03:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí