Graduace

Graduace

Anotace: Bluesovej text

Tvá slova jsou jak definice
a oči jako dvě množiny
Já už nerozumím poetice
a dávno zahodil jsem džíny

Avšak jestli tě chci získat, musím znovu
OD MA TU RO VAT


Budu asi muset prolistovat
víc jak jeden slabikář
Odmocňovat nulu nulou
a říct kdo to byl ten slavnej kronikář

Avšak jestli tě chci získat, musím znovu
OD MA TU RO VAT

Nebudu ale vystupovat
před žádnou komisí
Přísedící, pan ředitel,
soudružka to všechno ty jsi

Ale tahleta má graduace bude totál
NÍ SEN ZA CE


Možná jsem se měl více učit
možná nemít dvojky z chování
Kytka růží pro pani učitelku
už to taky nezachrání

Avšak jestli tě chci získat, musím znovu
OD MA TU RO VAT

Žádná další šance v září
žádnej reparát
Vzal jsem si džíny sáčko a byl
zlitej na kvadrát

Ale tahleta má graduace byla totál
NÍ SEN ZA CE
Autor wwrrmm, 22.10.2009
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí