Stimulovaná samota

Stimulovaná samota

Anotace: Nemá to cenu, ale nezapomeň, že tě mám rád! Co to je za kecy????!!!!

Věřila v pohádkové konce
a teď se jí věřit nechce
všechno se nějak zkazilo
a prostě to jen tak skončilo
neřekl: ahoj zítra se uvidíme
prohlásil: asi to ukončíme
plakala, prosila, nechtěla
jenže na ní ta pravda nebyla
bylo mu jedno co cítí/sobec/
prostě ho nezajímal její smutek/vůbec/
nejsi součástí mého života
posbíral cédéčka, kosmetiku, kaťata…
Ona plakala, prosila, nechtěla
on odešel a ona zemřela!!!
Autor CHoKoLaTeKiss, 22.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Larey, jesterka, malá slečna, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí