Stesk po milém

Stesk po milém

Anotace: ???

20.10.2009 20:00

Stesk po milém

Šohajíčku
šohaji
kde se mi nacházíš
slzy mi
po tváři tečou
a moc mi chybíš

šohajíčku
šohaji
smutno mi je
srdce mé mi krvácí
láskou chřadnu
po Tvém srdci

šohajíčku
šohaji
kde se Tvé
cesty nachází
kde Tě
hledat mám
zármutkem teskním
oči pláčou
slzy na zem dopadají
náruč Tvá mi chybí

šohajíčku
šohaji
proč Tě
tolik miluji
proč mi
srdce žalem puká
Autor JarekBrnoCz, 23.10.2009
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne smutnis, moc pekna.

23.10.2009 18:53:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí