Smysl...

Smysl...

Anotace: ...nebo nesmysl?

Po vzoru Puškina
se vyznat z hříchů,
pěsti zatínat,
přiznat pýchu.

Na křižovatkách často špatně zahnu,
což se mi zdá opravdu záhadné,
stejně jako to, že na co sáhnu,
se vždycky rozpadne.

Zřejmě mám problémy s motorikou,
také mluvím přespříliš,
mou další chybou převelikou
je, že nabíjím, až když se nestřílí.

Přícházím s křížkem po funuse
a opravdu ráda spím,
velice často - spíš v jednom kuse,
jím.

Když myslím, že mám pravdu,
ustupovat nemíním,
obdivuji Niki Laudu
a kostlivce, mám ve skříni.

Nosím, co se mi líbí,
nejsem fanynkou módních tipů,
nesnáším barevné křídy
a směji se trapným vtipům.

Přesto si zakládám na těch svých,
na tom, že ostatní bavím,
miluji tanec, přátele a smích,
a snadno se neunavím.

Mám pocit, že v noci chrápu - asi,
když zazvoní budík, jsem mírně protivná,
po sprše mám nepoddajné vlasy
a hrachová kaše, mi přijde podivná.

Stává se, že někdy trochu tápu
a mívám strach, co bude zítra,
nejsem si jistá, zda dobře chápu
smysl, nového jitra.

Protože, bez Tebe ztratila jsem cestu
a bolest z té ztráty mi ochromila mysl,
bez sil bloudím od města k městu,
byla jsi mé světlo v temnotě,
Ty jsi mi dala smysl ...

A já Tě ztratila
Autor zíťa 2, 23.10.2009
Přečteno 464x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Clarissa, malá slečna, Druza, Larey, Květka Š., Sweet KiWi, WAYWARD, bellacomp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsal jsem Ti vzkaz...

07.09.2010 17:37:00 | Bíša

... pro mě STčko...

23.10.2009 18:06:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí