Pohled zpět

Pohled zpět

Anotace: před koncem nám prý proběhne život před očima.. nečekám že báseň někdo pochopí.. nehledejte v tom nic poetického, prostě ohlédnutí za životem bez metafor

Svět je vzhůru nohama
všude okolo je krev
visím v autě
na půl mrtvý
přivírám oči
a dochází mi dech.

//

Jen chci vědět
jsi šťastná?
řekni mi to prosím
stačí mi odpověď
jednoduchá.

Slzami fleky
do klína Ti maluju
lásko neplač
za nic nemůžeš
já vím
neměl jsem Ti říkat
já Tě miluju.

Zhorí všetko čo mám
zní nám v uších
další svíčka na Tvém dortu
já Tě držím
a svět kolem s námi tančí.

Vyznání
ne pro Tebe
ne ode mě
Ty na mé hrudi
a v mých očích sny
a tajné slzy.

Láska?
ach životě
já myslel
že milovat
jsem zapomněl
DĚKUJU TI.

Dvě dlouhé noci
já a Ty
a další klubíčko lidí
kdo jsi?
rád jsem Tě poznal
ale prosím nespěchej
zpomal
nebo...

//

Oči zase dokořán
už necítím bolest
lidi kolem mě
říkají divné věci
pane
měl jste autonehodu
spolujezdec
to nepřižil
JE NÁM LÍTO.

Poslední zbytky sil
vkládám do slz
kéž bych Bože lépe žil
ale přáno mi nebylo
poslední výdech
poslední stesk
a zašeptání
miluji Tě.
Autor Larey, 23.10.2009
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: vandule, fuu, Ellie01, Iwetta, Mraveneček, Druza, Stoneman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi mráz běhal po zádech.

28.10.2009 11:32:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí