Krása Tvá,když jsem s Tebou

Krása Tvá,když jsem s Tebou

Anotace: :-)

20.-21.6.2005

Krása Tvá,když jsem s Tebou

Jak krásná jsi
když raní
slunce vysvitne

jak krásná jsi
při pohledu
do Tvých očí
srdce
jenom burácí

jak krásné je
hladit Tě
a líbat
tebe celé
se jen dotýkat

při pomyšlení
na Tebe
krev v žilách
mi vře
a já sním
jak moc
bych Tě chtěl
leč snění
je krásné
a Ty děvče pravé

když
jsem s Tebou
láskou taji
a srdce burácí

když
se Tě dotýkám
lehce se chvěji
a při pohledu
do Tvých
krásných hnědých očí
mi u srdce
blaze je
a já mám chuť
líbat
Tvé něžné rtíky

ó jak do zpěvu mi je

Lásko
jenž po Tvém boku jsem
srdce bije
čím dál víc
a já chci
líbat Tě dál
hladit a milovat
Autor JarekBrnoCz, 23.10.2009
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Laska ve Tvem srdci je krasna.

23.10.2009 18:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí